Indrets La Bisbal – Alba Medinyà Dalmau

Dissenyadors i La Bisbal

Figueras i Fills juntament amb escaparatistes i dissenyadors de MANGO fabrica els testos de la recent inaugurada botiga Flagship de la ciutat de Lisboa, concretament a la Plaça de los Restauradores, que esta situada en un edifici de estil art deco, Teatre Eden, dissenyat per els arquitectes Cassiano Branco y Carlo Florencio Dias al 1931.

A la web MODA DE CALLE es fan ressò de la inauguracio.

Read more

Massimo Dutti (video)

Figueras i Fills junt amb Ferres Bosch han realitzat l’escaparatisme de les 775  Botigues de MASSIMO DUTTI (GRUP INDITEX) repartides per 74 països de tot el mon.

Les peces realitzades per Figueras i Fills estan en la seva totalitat fetes artesanalment i creades pels dissenyador de Massimo Dutti i Figueras i Fills, buscant l’originalitat i l’exclusivitat, aquestes peces es podran veure als aparadors de MASSIMNO DUTTI a partir de la pròxima primavera fins a finals d’estiu.

Read more

“De Vilà Clara a Vilà-Clara. Família de ceramistes”

La nova exposició temporal del Terracotta Museu  retrà homenatge a l’obrador dels Vilà Clara, una família de ceramistes que ha connectat la dignitat i la humilitat del bon ofici dels seus orígens artesans amb la creativitat artística i l’experimentació de la darrera generació. De Vilà Clara a Vilà-Clara. Família de ceramistes, l’exposició de caràcter retrospectiu que es presentarà el pròxim 17 de desembre al Terracotta.

Del 17 de desembre de 2017 al 08 d’abril de 2017

Terracotta Museo: Sala d’exposicions temporals

La Bisbal d’Emporda

Taller participatiu de ceràmica TASTAOLLETES 2017

Taller participatiu de ceràmica, amb motiu de la mostra gastronòmica i de ceràmica de la Bisbal d’Emporda “TASTAOLLETES 2017”, Decoració de 500 rajoles de ceràmica amb tècnica de sota-coberta que posteriorment es col·locaran en forma de mural e un espai públic de la Bisbal.