Espai “La Peixera” procés de selecció

Per tal de fomentar la creació artística en ceràmica, actualment l’Associació de Ceramistes de la Bisbal està duent a terme un procés de selecció dels artistes que exposaran a l’Espai “La Peixera” durant la temporada 2019 – 2020. Aquest procés de selecció està obert a autors i autores professionals o practicants de la creació ceràmica, i que estiguin interessats en exposar la seva obra. També es poden presentar propostes d’exposició col·lectiva dins d’un projecte comú.
 
Així doncs, tots aquells que vulguin presentar les seves proposes expositives es poden descarregar el formulari adjunt a la web del  Terracotta Museu i enviar-lo degudament omplert, juntament amb el seu currículum artístic i un mínim de sis fotografies de l’obra que es vol exposar. Tot plegat s’ha d’enviar en el següent correu electrònic: lapeixera.ceramistes@terracottamuseu.cat.  
 
Es podran presentar candidatures fins al 30 de juny de 2019. La participació en aquest procés de selecció comporta l’acceptació de les seves bases i de la decisió de l’Associació de Ceramistes de la Bisbal.