Qui som

L’Associació de Ceramistes de la Bisbal és l’entitat que agrupa empreses subministradores i manufactureres, ceramistes professionals i amateurs, col·leccionistes, professors i persones que tenen la ceràmica com a nexe d’unió. El seu objectiu principal és promoure, coordinar i intensificar els esforços comuns per a l’estudi, la pràctica, la millora de la qualitat i la difusió de la ceràmica.

Així mateix, ens centrem a fomentar, desenvolupar, crear opinió i donar a conèixer l’activitat ceràmica des de la comarca de l’Empordà per donar significat a qui som i representem: una Associació amb ganes de trobar uns objectius comuns per poder evolucionar plegats.

Objectius

El nostre nou objectiu és el de fer arribar la passió i l’emoció de la ceràmica viva en l’àmbit comarcal, nacional i internacional.

Establir relacions amb centres professionals, institucions i associacions afins, nacionals i internacionals així com museus d’arreu, on la ceràmica estigui representada. Organitzar i impulsar seminaris, jornades tècniques, congressos, fires i activitats similars que ajudin a la difusió de la ceràmica.

Des de la Bisbal, i amb l’ajuda de la seva història ceràmica, volem contribuir a enriquir el coneixement, l’estudi i la investigació des de la nostra seu al Museu Terracotta aportant el nostre gra de sorra.

Com fer-se soci

Vols formar part de l’Associació?

Si la teva activitat està relacionada amb el sector de la ceràmica, et sents identificat amb els nostres objectius, t’agrada la idea de fomentar la ceràmica, vols estar informat d’exposicions o fires i vols col·laborar en esdeveniments i altres activitats relacionades amb la ceràmica de l’Empordà, pots contactar amb nosaltres i t’informarem.

Fulla d’inscripció. Ceramista

Fulla d’inscripció. Amic de la ceràmica

Museu Terracotta

El Terracotta Museu dedica un espai d’exposició dins l’àmbit de Els Creadors, a la ceràmica actual que envolta la Bisbal. Un espai organitzat per l’Associació de Ceramistes la Bisbal que ha tingut un gran èxit entre els visitants del museu. Aquesta exposició s’anirà renovant per tal de fer difusió de les noves creacions ceràmiques de la Bisbal i Comarca.