“La Peixera” és un espai expositiu destinat a la reflexió, investigació i difusió de la ceràmica. S’ubica a la primera planta del Terracotta Museu, centrat  respecte la sala’exposicions temporals que es localitza just dessota. Amb una superfície de 45 m² i pràcticament transparent, l’espai està pensat per a poder acollir una programació dinàmica d’exposicions temporals que sota el comissariat de l’Associació de Ceramistes la Bisbal i la producció del Terracotta Museu, mostri i impulsi la ceràmica de creació contemporània.

Per tal de fomentar la creació artística en ceràmica, actualment l’Associació de Ceramistes la Bisbal està duent a terme un procés de selecció dels artistes que exposaran a l’Espai “La Peixera” durant la temporada 2019 – 2020. Aquest procés de selecció està obert a autors i autores professionals o practicants de la creació ceràmica, i que estiguin interessats en exposar la seva obra. També es poden presentar propostes d’exposició col·lectiva dins d’un projecte comú.

Es podran presentar candidatures fins al 31 de juliol de 2019 (Tancada). La participació en aquest procés de selecció comporta l’acceptació de les seves bases i de la decisió de l’Associació de Ceramistes la Bisbal.

Es pot demanar més informació sobre les bases de participació a: lapeixera.ceramistes@terracottamuseu.cat.

Tots aquells que vulguin presentar les seves proposes expositives es poden descarregar el formulari i les bases a la Web del Terracota Museu.

Properes exposicions

  • Maria Bosch Perich -

    • 21 de Agost 2020

Exposicions passades